PIHAK KAMI TIDAK LAGI MENJUAL VCD GUBAHAN HANTARAN

HARAP MAKLUM


Saudara/Saudari Yang Saya Hormati Sekelian,

Perkahwinan adalah selalunya menjadi kemuncak kehidupan seseorang. Sering kali ianya dianggap sebagai upacara indah yang hanya dapat dilalui hanya sekali dalam seumur hidup seseorang (jika anda tidak berpoligami, hehe!). Oleh sebab itu ada yang sanggup bergolok-gadai kerananya lebih-lebih lagi kaum wanita yang mempunyai impian tersedia yang telah lahir sejak dari kecil lagi. Lebih-lebih lagi bila melihat betapa hebatnya majlis perkahwinan Datin Siti Nurhaliza dan Datuk K. Mulalah antara kita yang terkejar-kejar ingin mendapatkan khidmat Ariff Thani (AriffThani.com), Nurul Shukor, Khoon Khoi dan Anne Avanti. Tapi apabila mendapat tahu bayaran perkhidmatan yang dikenakan mula ada yang kecut perut dan angan-angan terhenti begitu sahaja!

Saudara/Saudari Yang Saya Hormati Sekelian,

Dalam Perancangan Perkahwinan Anda, Pernahkah Anda Termenung Panjang, Tak Tidur Malam Memikirkan Situasi Ini?

Tarikh perkahwinan semakin dekat, kewangan anda masih tidak mencukupi untuk membeli pelbagai keperluan dan mengupah penggubah hantaran yang nilainya mencecah hampir RM80 sedulang?

Terpinga-pinga mencari penggubah hantaran perkahwinan yang berkualiti dan menarik untuk menghiasi hantaran, bunga pahar anda.

Tidak berpuashati dengan hasil kerja tangan penggubah hantaran anda dan kerugian kerana hantaran tidak boleh diperbetulkan.

Kreativiti terhad pada gubahan hantaran anda yang telah digunakan berulang-ulang kali untuk majlis perkahwinan yang lain

"Girlfriend/Tunangan" berminat pada tema rama-rama tetapi anda langsung tidak tahu bagaimana hendak mencari mereka yang pandai membuatnya?

Pernahkah anda terfikir bahawa sekiranya anda sendiri pandai menggubah, bukan sahaja anda dapat berjimat lebih dari RM500 tetapi boleh menjana pendapatan sampingan dengan mengambil tempahan menggubah dari mereka yang akan berkahwin?
 

PICK 'n MIX!

(2 Gubahan = RM33, 3 Gubahan = RM40, 4 Gubahan = RM50 - termasuk kos penghantaran)

 

TERBARU!!! GUBAHAN SIREH JUNJUNG!!!

GUBAHAN SIREH JUNJUNG

SJ001

SJ002 SJ003

SJ004

SJ005 SJ006

 

BUNGA PAHAR
BP001 BP002 BP003
BP004 BP005 BP006
BP007 BP008 BP009

 

BUNGA DULANG

BD001 BD002 BD003
BD005 BD006 BD007
BD008 BD009 BD010
BD013 BD014 BD015
     

BUNGA POTPOURI

C014 C015 C016

 

BUNGA RAMA-RAMA

C009 C012 C013

Set VCD Panduan Gubahan PERTAMA di Malaysia Yang Mengungkai Segala Rahsia Seni Gubahan Bunga Stokin, Bunga Dip dan SIREH JUNJUNG!

 

HASIL USAHA GUBAHAN HANTARAN KAMI TELAH BERJAYA MEMBANTU LEBIH DARI 250 PASANGAN PENGANTIN DAN PENGUSAHA PERKAHWINAN SEJAK MULA DITUBUHKAN DI PERTENGAHAN TAHUN 2006 BAGI MENINGKATKAN KEMAHIRAN GUBAHAN HANTARAN MEREKA. APA KATA PELANGGAN?

"Saya telah mencuba untuk membuat sendiri butterfly mengikut panduan dari vcd tersebut. Panduan yang diberi adalah mudah untuk diikuti satu persatu." ~ Noor Azrinna, Muar Johor, azzrra****@yahoo.com

"Tahniah kerana memberi ruang kepada pengemar gubahan seperti saya untuk belajar dengan menyediakan corak pembelajaran mengubah berbentuk VCD. Ternyata anda berjaya memberikan tutorial yg berkesan melalui VCD tersebut. Untuk makluman pihak Kahwin.Net saya telah pun cuba membuatnya dan cara-cara yang ditunjukkan di dalam VCD tersebut ternyata mudah di ikut dan di pelajari." ~ Sharifah Azwani, Subang Jaya, Selangor, shaz***@yahoo.com

"saya dah cuba buat gubahan. menarik sekali. saya harap jika ada promosi dari kahwin.net sila emailkan kepada saya." ~Rohana Jalil, Kuala Lumpur, srohana****@yahoo.com

"Seperti sesiapa juga tentu merasa ragu-ragu untuk membuat pembelian secara online. Tetapi keyakinan saya terhadap kahwin net tidak sia-sia sama sekali." ~ Haslina Jaafar, Sentul, Kuala Lumpur, lial****@yahoo.com

"Barang tersebut okey..sangat berpuas hati. Memang mudah berurusan dgn kahwin.net.." ~ R. Hazlinda, Batu Pahat, Johor, r_ha****@yahoo.co.uk

"Nanti kalau member saya nak kahwin saya rekemen beli product under kahwin.net ok." ~Puan Mazlinda Yasin, Setapak, KL, maz_****@yahoo.com

"Proses tempahan juga cukup mudah, manakala penghantaran pula tidak mengambil masa yg lama, lebih kurang 3 hari. proses pembelian juga tidak perlu diragui lagi. Saya mengharapkan kahwin.net akan terus berkembang dan maju serta akan menawarkan koleksi yang lebih banyak lagi dan yang terkini." ~Suzieyanti Yatiman, Bandar Seri Permaisuri, Selangor, suzi****@gmail.com

"Saya sudah menonton VCD gubahan tersebut tetapi belum berkesempatan mencuba lagi. Sedikit sibuk. Sungguh cantik & menarik. Secara keseluruhan saya agak berpuas hati." ~ Silvia Devita, Damansara, Kuala Lumpur, sil***@sen.com.my


FayZ

Managing Director

SyokKahwin.com

 

Peluang hebat bagi mereka yang belum pernah menyertai mana-mana bengkel Gubahan Hantaran VCD ini adalah hasil penelitian dan penglibatan SyokKahwin.com dalam bidang gubahan hantaran. Di atas sokongan dan permintaan ramai, pihak kami telah mengeluarkan set koleksi VCD gubahan hantaran yang turut menampilkan buat pertama kalinya teknik gubahan bunga dip dan juga sireh junjung. Kami sekarang ini mengadakan jualan PROMOSI dan anda boleh mendapatkannya 2 jenis gubahan pada harga RM33 sahaja berbanding 1 gubahan pada harga RM30 pada masa lalu atau 3 jenis gubahan pada harga RM40 sahaja! JIMAT bukan? Hanya Pick 'n Mix jenis-jenis gubahan di atas! [PENJIMATAN HEBAT]

 

TUNGGU DULU!

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan ARTIKEL TOP 10 MONEY SAVING TIPS FOR KAHWIN bernilai RM20 dengan PERCUMA walaupun anda tidak membeli VCD kami!

FayZ, tawaran saudara amat menarik sekali, saya sedar bahawa ebook ini adalah RAHSIA SyokKahwin.com tetapi saya ingin memuat turunnya sekarang juga.

 

 

 

Segala teknik gubahan bunga hantaran stokin, bunga dip dan sireh junjung yang boleh anda praktikkan berulang-ulang kali dan menjadi titik-tolak kepada bisnes gubahan hantaran anda..

 


KAMI BERKONGSI KEPAKARAN DENGAN ANDA
Anda akan mempelajari teknik dan kaedah yang betul untuk membuat setiap gubahan di atas bermula dari bahan-bahan yang digunakan, teknik pembentukan dawai, teknik balutan kain stokin/dip, proses ikatan benang, proses melilit dan sebagainya sehinggalah gubahan tersebut siap dihasilkan.

KANDUNGAN VCD
Setiap teknik gubahan akan ditunjukkan secara terperinci langkah demi langkah dan 100%.  Segala rahsia akan dikongsi bersama. Harga biasa Bengkel Gubahan RM120, harga VCD RM33 sahaja. Fikirkanlah, tentu sekali anda tidak akan kerugian. Anda sebaliknya JIMAT sebanyak RM87 dan anda juga akan mendapat beberapa bonus pengiklanan di internet untuk mendapat pulangan menyeluruh pelaburan anda ke atas VCD ini! Oleh itu jika anda terlepas untuk mengikuti bengkel anjuran Bengkel Gubahan kami, anda masih lagi boleh berpuashati dengan VCD ini!

 

ANDA JIMAT RM500?

Bagaimana saya kata jimat RM500? Jika anda mempunyai beberapa orang anak perempuan atau lelaki, tidakkah perbelanjaannya mengupah akan melebihi RM500? Ini lebih dari jumlah yang anda dibelanjakan ke atas VCD gubahan hantaran ini i.e. RM33. Jika anda mempunyai azam dan tekad yang kuat, anda juga boleh boleh mengiklankan perkhidmatan anda dan menjual hasil gubahan anda di internet.

 

GAMBAR-GAMBAR GEMBIRA PESERTA BENGKEL

  BELI PRODUK VCD GUBAHAN HANTARAN #1 MALAYSIA SEKARANG UNTUK MENDAPAT BONUS BERIKUT!

BONUS NILAI
  • Listing percuma di Direktori SyokKahwin.com bagi mereka yang ingin memulakan perniagaan Gubahan Hantaran atau Perkhidmatan Perkahwinan yang lain.

RM35

  • Promosi di Blog SyokKahwin.com (Blog SYok) bagi perkhidmatan perkahwinan anda (1 kali promosi)

RM250

   

Pihak SyokKahwin.com berhak menarik balik tawaran di atas bila-bila masa sahaja apabila jumlah kuota kami sudah mencukupi. Oleh itu tempahlah sekarang pada harga RM33 sahaja! Jika anda tidak percaya nilai harga pengiklanan di atas, sila lawati laman Pengiklanan SyokKahwin.com sekarang.

Kenapa Listing di SyokKahwin.com adalah PENTING?

  • Sebabnya ialah Kami secara konsisten mendapat Top 10 ranking di dalam Google.com

  • Kami menerima lebih 12,000-15,000 unique visitors setiap hari

 

KENAPA SAYA HARUS BELI VCD GUBAHAN INI? APAKAH KELEBIHANNYA YANG LAIN SELAIN DARI BONUS BERNILAI RM285 YANG BAKAL SAYA DAPAT?
  1. Memaparkan setiap teknik gubahan secara terperinci secara langkah demi langkah.
  2. Memaparkan secara terperinci bahan-bahan gubahan yang digunakan untuk membuat setiap gubahan
  3. Menyamai kandungan pembelajaran di dalam bengkel gubahan hantaran yang dianjurkan oleh mana-mana penganjur perkahwinan.
  4. 2 jenis gubahan pada RM 33 atau 3 jenis gubahan boleh dibeli pada harga RM40 sahaja! Anda jimat RM9.50 untuk satu gubahan!
  5. Boleh dimainkan terus di mesin pemain VCD/DVD atau komputer peribadi
  6. Pesanan dihantar menggunakan Pos Ekspress terus ke rumah anda lengkap dengan no tracking (dalam masa 4-5 hari bekerja)
  7. Menjimatkan masa. Tidak perlu komitmen masa dengan menghadiri bengkel gubahan sehari suntuk
  8. Menjimatkan duit. Tidak perlu membayar yuran bengkel gubahan bernilai ratusan ringgit untuk mempelajari teknik gubahan yang sama
  9. Bila-bila masa - VCD ini boleh dimainkan di mesin pemain VCD/DVD di rumah anda atau pada komputer peribadi dan berulang-ulang kali sekiranya anda terlupa tidak seperti Bengkel Gubahan, sekiranya anda tidak praktikkan segera, skil akan hilang tidak lama selepas itu! Pelajari cara untuk membuat gubahan hari ini juga!

     

Pelajari teknik gubahan ini pada harga serendah RM33 sahaja!

PENGHANTARAN
Setiap VCD yang dipesan akan dihantar menggunakan Pos Ekspress atau Poslaju International bagi penghantaran antarabangsa. Nombor tracking akan diberi. Pesanan mengambil masa 4-5 hari bekerja.

PEMBAYARAN

Harga Bengkel Gubahan RM120, Harga VCD Gubahan kami RM33 sahaja!

 

Pembayaran secara online melalui VISA/Mastercard/AMERICAN EXPRESS dengan menggunakan secured server Paypal.com

 

2 JENIS GUBAHAN (RM 33 atau SGD 15)

PEMBELI DARI MALAYSIA

Pembayaran Kad Kredit adalah di dalam Singapore Dollars SGD15.00 (Nett)

PEMBELI DARI SINGAPURA

 

Pembayaran Kad Kredit adalah di dalam Singapore Dollars SGD15.00+SGD11.50 (Shipping Cost)

 

3 JENIS GUBAHAN (RM40 atau SGD 18)

PEMBELI DARI MALAYSIA

Pembayaran Kad Kredit adalah di dalam Singapore Dollars SGD18.00 (Nett)

PEMBELI DARI SINGAPURA

Pembayaran Kad Kredit adalah di dalam Singapore Dollars SGD18.00+SGD11.50 (Shipping Cost)

 

4 JENIS GUBAHAN (RM50 atau SGD20)

PEMBELI DARI MALAYSIA

Pembayaran Kad Kredit adalah di dalam Singapore Dollars SGD23.00 (Nett)

 

PEMBELI DARI SINGAPURA

Pembayaran Kad Kredit adalah di dalam Singapore Dollars SGD23.00+SGD11.50 (Shipping Cost)

 

Pembayaran secara manual melalui Maybank2u.com/ATM Maybank atau CIMBCLICKS atau ATM CIMB yang berdekatan

FAISAL BIN MOHD ZABIDY

Nombor Akaun: 564490051134 dan emel: sales@syokkahwin.com

 

FAISAL BIN MOHD ZABIDY

Nombor Akaun: 1430 0074 7335 25 dan emel: sales@syokkahwin.com

  • Sila email kan nama, alamat, kod-kod gubahan yang ingin dibeli e.g. BD009 & BD001 dan maklumat bayaran melalui Maybank2u.com/CIMBClicks ke sales@syokkahwin.com  Ingat, 2 jenis gubahan (2 kod) berharga RM33. Jika anda membeli tiga jenis gubahan (3 kod), harga tawaran adalah RM40 sahaja. Jika anda ingin membeli 4 jenis gubahan (4 kod), harganya adalah RM50! Semua harga ini termasuk kos penghantaran. Anda juga SMS saya di 012-397 8025 untuk memaklumkan maklumat di atas.

  • Penghantaran akan dibuat setelah bayaran diterima. Sila hantar Nama dan Alamat Rumah anda, dan juga nombor Telefon Bimbit anda dengan tepat ke sales@syokkahwin.com untuk mengelakkan masalah penghantaran.

  • Sila maklumkan kepada kami (sales@syokkahwin.com) apabila anda sudah bersedia untuk mengambil tempahan gubahan hantaran anda bagi menuntut BONUS khas (Iklan PERCUMA) anda dari Syokkahwin.com dengan setiap pembelian VCD anda.


Selamat maju jaya saya ucapkan kepada anda semua. Hendak seribu daya, tidak mahu seribu alasan. Oleh itu mulakan usaha gubahan anda sekarang juga! Orang kata, kalau tidak dicuba tidak akan tahu. Kirimkan berita kejayaan anda kepada kami supaya kami boleh kongsikan bersama dengan mereka yang baru bermula ke sales@syokkahwin.com

Yang Benar,

FAISAL MOHD ZABIDY a.k.a. FayZ

http://www.syokkkahwin.com

sales@syokkahwin.com

 

Hakcipta Terpelihara © 2008 SyokKahwin.comô.

Mengambil atau menggunakan bahan di dalam laman web ini tidak kira dalam apa jua keadaan pun

tanpa izin atau pengetahuan SyokKahwin.com adalah dilarang sama sekali.