HOME | AFFILIATE LOGIN

VISION STATEMENT

"Ultimate Regional Malay Wedding Portal covering Malaysia, Indonesia, Brunei and Singapore"

IKLANKAN SEKARANG!

"Lebih dari 10,000-15,000 daily unique visitors"

"Top 10 ranking dalam Google.com, dan Yahoo.com"

TESTIMONI

"Thank you, my client found me from your website and then hired me straight away!"......Rafi Gambarkahwin.com

TEAM SYOK

 

Chief Editor & SEO

Faisal M Zabidy, ACA a.k.a. Fayz

BSc. Accounting & Finance

London School of Economics, Univ. of London, UK

fayz@syokkahwin.com

012-3978025

 

Love & Seduction Dept.

Dr. Love

 

Events Management

SyokEvents

 

Syokkahwin.com is managed by Creative Colours Asia

(001939881-W)

 

 

Perkahwinan Ialah Suatu Harapan.. Tugas Saya Ialah Membelai  Harapan Itu Supaya Menjadi Kenyataan! - FayZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker

BERTUKAR DARI "NOBODY" TO "SOMEBODY" DALAM MASA DUA HARI!

"ADAKAH ANDA GUSAR TIADA SIAPA MENGENALI PERKHIDMATAN ATAU PRODUK PERKAHWINAN ANDA SETELAH BERADA DI FOTOPAGES, BLOG & LAMAN WEB UNTUK BERBULAN LAMANYA?"

Ketahui RAHSIA JALAN PINTAS yang sudah TERBUKTI mendapatkan anda trafik lebih dari 7,500 pelawat unik bulan demi bulan, tempahan demi tempahan sampai anda tidak menang tangan!

JIKA ANDA SUDAH BERSEDIA MENGHADAPI TSUNAMI KEBANJIRAN BAKAL-BAKAL PENGANTIN INI KE LAMAN ANDA, TERUSKAN BACAAN ANDA!

TESTIMONIAL #1

Jerad Solomon, CEO, Chicwear.com.my

 

250 pelawat setiap hari x 31 hari sebulan =7,750 pelawat sebulan

 

TESTIMONIAL #2

 

 

MASIH TAK PERCAYA LAGI?

TERUSKAN BACAAN ANDA!

 

Tuan-tuan & Puan-Puan Sekelian,

 

Jika anda mempunyai laman web perkahwinan atau produk keluarga dan amat berkeinginan untuk melihat laman web anda ini:

  • Diketahui oleh "target market" anda dengan segera agar anda dapat menempatkan diri anda antara yang ternama; dan

  • Menjanakan pendapatan untuk anda tanpa had masa! 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Maka, inilah adalah satu-satunya tawaran ledakan jualan yang AMAT PERLU anda baca.

 

TRAFIK PELAWAT adalah amat penting bagi sesebuah perniagaan di internet. Secanggih mana sesebuah laman web itu, jika tiada orang yang mengetahuinya, maka hanyutlah segala penat lelah dan kos pembinaannya. Mungkin hati anda berdetik, "alah, aku pun dah iklankan kat fotopages orang lain, nanti orang datanglah. Setakat ni pun ada yang tengok!" Tetapi cuba tanya diri anda dengan JUJUR:

  • Adakah jumlah trafik anda itu seperti yang diharapkan?

  • Adakah anda masih lagi di takuk lama dengan mendapat upah atau tempahan yang hanya CUKUP-CUKUP makan bulan demi bulan sedangkan rakan-rakan lain sudah mampu mendapat ribu-ribu sebulan? Apatah lagi ada di antaranya sudah boleh mendapatkan tempahan dari Dato' & Datin untuk perkahwinan anak mereka?

  • Adakah anda seorang masih lagi boleh berbangga mendapat panggilan pertanyaan dari pelawat-pelawat laman web anda tetapi tidak satu pun yang menempah perkhidmatan anda?

  • Adakah perniagaan anda akan selamanya bergantung kepada barangan dan perkhidmatan yang mempunyai keuntungan yang rendah? Tidak teringinkah anda memiliki kereta mewah seperti BMW pada suatu hari nanti?

DAN

 

TIDAKKAH ANDA BOSAN DENGAN LAMAN WEB PERKAHWINAN LAIN YANG:

  • Mengenakan pelbagai syarat dan bayaran tambahan untuk pengiklanan, seperti pendaftaran di DIREKTORI dan juga pembinaan laman web?

  • Forum laman web yang mempunyai peraturan dan had yang MENYESAKKAN nafas anda untuk berniaga seperti mengiklankan url laman web anda dan terpaksa membazirkan masa berjam-jam di forum dengan mem"PM" ahli lain semata-mata untuk memberikan maklumat tambahan?

  • Bayaran yang terlalu MAHAL dan tidak berbaloi untuk pengiklanan, kerana dengan bayaran RM500 lebih sahaja anda hanya berhak meletakkan logo anda yang kecil?

  • Memberikan penyenaraian di Direktori Kahwin, tetapi anda hanya mendapat 2-3 PANGGILAN pelanggan selama 4-5 bulan anda tersenarai di sana?

  • Membiarkan anda tenggelam dalam industri perkhidmatan perkahwinan dan terkapai-kapai mencari pelanggan anda sendiri? Lebih-lebih lagi sekiranya anda tidak AKTIF di FORUM?

 

 

 

BEBASKAN DIRI ANDA DARI BELENGGU INI SEMUA!

 

KETAHUI SENJATA STRATEGI PEMASARAN BERKESAN DAN TEKNIK MENUKAR PELAWAT ANDA KEPADA PEMBELI YANG DISIMPAN KETAT OLEH PAKAR PEMASARAN INTERNET AMERIKA SYARIKAT DAN MALAYSIA

BERMULA DARI 0.13sen sehari sahaja!

Lupakan laman web lain! Dengan bimbingan peribadi CEO Syokkahwin.com (FayZ) anda bukan sahaja beriklan dengan kami, kami juga akan mendedahkan rahsia sulit strategi pemasaran internet yang menjadi senjata utama kejayaan JUTAWAN internet Malaysia dan di seluruh dunia. FayZ yang merupakan anak didikan Irfan Khairi (Jutawan Internet Malaysia), SaifulSham Consultants (Pakar Internet Tempatan) dan juga Derek Gehl (Jutawan Internet Amerika Syarikat) akan menunjukkan cara-cara dan teknik-teknik bagaimana anda boleh berjaya sebagai pembekal perkhidmatan perkahwinan dengan strategi pemasaran di internet yang betul! Bukan itu sahaja, kami juga akan menolong anda dari segi POSITIONING & BRANDING TECHNIQUE. Biarkan saya merubah corak pemandangan anda mengenai industri perkahwinan.

 

BAGAIMANAKAH SYOKKAHWIN.COM BOLEH MENOLONG ANDA?

  • Search Engine Optimised (SEO) Website - Laman kami telah melalui proses yang rumit dari segi rekabentuk, "keyword density & link popularity" untuk memastikan ia mendapat ranking yang tinggi di dalam google.com dan yahoo.com (Search Engine Optimised). Kami amat berbangga bahawa laman kami telah secara konsisten mendapat ranking top 10 di kesemua enjin carian utama dunia i.e. google.com dan yahoo.com bagi "keywords" utama yang berkaitan dengan perkahwinan. Ini amat penting bagi memastikan perniagaan anda senang dicari di Internet. Buktinya ada di bawah, lebih daripada 50% daripada pelawat laman kami dirujuk oleh enjin carian internet google.com, yahoo.com. dan MSN Search! Dengan ini perniagaan anda lebih terdedah kepada seluruh 10 billion penduduk dunia! Dari Egypt, Indonesia, Singapura ke Norway, United Kingdom dan Amerika Syarikat!

#2 Ranking di Google.com (5/1/07)

 

#1 Ranking di Yahoo.com (5/1/07)

 

  • Laser-targeted market - Kami begitu serious dan fokus dalam business kami. Visi dan misi utama kewujudan kami adalah untuk membantu mereka yang bakal mendirikan rumahtangga mendapatkan pilihan yang terbaik dan seterusnya dapat mendirikan rumahtangga yang diidamkan mengikut bajet yang sesuai. Selaras dengan ini, 90% daripada pelawat website kami adalah daripada mereka yang mereka yang bakal mendirikan rumahtangga dalam lingkungan umur 19-30 tahun, professional dan juga berpelajaran. Juga mereka yang bekerja di luar kawasan tempat yang akan mereka kahwin (e.g. bekerja di Kuala Lumpur tetapi akan berkahwin di Pulau Pinang, tetapi dengan adanya enjin carian hebat seperti google.com dan juga yahoo.com, misi pencarian perkhidmatan perkahwinan di Kuantan adalah amat mudah! Dari KL sahaja mereka sudah tau siapa yang akan mereka kunjungi di Kuantan nanti. Kerana Syokahwin.com berada di senarai teratas enjin carian, maka senanglah mereka menjumpai anda juga. Ini amat penting bagi perniagaan anda! Iklan anda mendapat perhatian mereka yang anda sasarkan. Ini bukan cakap kosong. Sila perhatikan perangkaan statistik kami dibawah. Laman web kami mendapat tempat tertinggi bagi "keywords" butik pakaian, katering, kad kahwin, andaman, gubahan hantaran, hantaran perkahwinan dan banyak lagi!

SOKONGAN AHLI-AHLI

TESTIMONIAL #3

 

TESTIMONIAL #4

SYOKKAHWIN.COM DALAM HARIAN METRO!

 

  • Maximising your advertising privileges - Kami tidak hanya berduduk diam dan hanya menerima wang pengiklanan anda secara pasif sahaja. Kami akan sedaya-upaya memastikan bahawa anda pelaburan anda dalam pakej pengiklanan kami berbaloi. Kami akan cuba memberikan anda pendedahan yang lebih dari website kami. Dari semasa ke semasa, pihak Syokkahwin.com akan menganjurkan aktiviti dan seminar untuk memberi peluang kepada pelanggan iklannya mempromosikan perkhidmatan mereka dengan lebih luas lagi. Setidak-tidaknya, perniagaan anda akan diberikan pendedahan istimewa dalam laman kami secara percuma jika anda mempunyai promosi terhadap pakej atau barangan anda (di FORUM). Maklumat promosi ini akan juga disebarkan kepada ahli komuniti Syokkahwin.com yang pada ketika ini sudah melebihi 10,000 orang ahli.

  • Value for Money - Pengiklanan di laman web kami adalah yang paling bernilai jika dibandingkan dengan laman-laman web yang lain dari segi tempoh iklan, jumlah harga dan pendedahan yang anda perolehi. Apatah lagi ia semakin meningkat popularitinya dan "unique visitors" kami semakin bertambah dari sehari ke sehari. Laman kami mendapat lebih dari 500,000 hits setiap hari!

  • Bimbingan Kejayaan Pemasaran di Internet - Segala teknik-teknik mencuri perhatian pelawat, nasihat wording pengiklanan, promosi pra-pelancaran, pelancaran dan upselling produk-produk anda!

  • Straight order from SyokKahwin.com. Banyak tempahan perkhidmatan perkahwinan dari kami. Kami menerima email secara purata 5-6 emails setiap minggu bertanyakan tentang perkhidmatan perkahwinan. Ini mungkin rezeki anda. Anda akan dipilih berdasarkan perkhidmatan yang diberikan dan kesesuaian. Berlangganlah dengan kami bagi membolehkan kami memasukkan anda di dalam database kami.

  • Offline advertising - Pihak kami dari semasa ke semasa juga menjalankan aktiviti pengiklanan di majalah perkahwinan tempatan seperti Pesona Pengantin dan mengedarkan fliers di kawasan-kawasan yang PADAT dengan pasangan yang akan berkahwin untuk mempromosikan laman web kami.

PASTIKAN KEJAYAAN DI INTERNET MILIK ANDA SEKARANG JUGA DENGAN LAMAN WEB YANG MEMPUNYAI RANKING ANTARA TERTINGGI DI GOOGLE.COM DAN YAHOO.COM!

 

Pendek kata, Mereka Jumpa Syokkahwin.com di Google.com, Yahoo.com, Mereka Jumpa Anda Juga!

 

Jangan Bazirkan Tenaga dan Masa Anda

Dengan mengedarkan poster-poster pengiklanan dari rumah ke rumah atau meng"spam" mailbox pengguna internet...

 

Kerana kami akan melakukan semua itu untuk anda secara online dengan kesan yang cepat dan berlipat ganda!

 

 

 

Ok FayZ, saya dah tak sabar-sabar dah ni, boleh saya tahu segala pakej dan harga yang saudara ada yang bermula dari 0.13 sen sehari tu?

PASTIKAN ANDA SIGN UP DI BAWAH UNTUK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT MENGENAI PAKEJ KAMI!!

 

PERCUMA EBOOK "CARA MUDAH JANA WANG DARI RUMAH" DENGAN SETIAP PENDAFTARAN ANDA.

Sila periksa emel anda untuk pengesahan sebelum boleh mendownload buku ini.

 

Sekian, dari saya..

 

Pemilik Kunci Pemasaran Perkahwinan & Keluarga,

FayZ

Syokkahwin.com

 

p.s: Kami mempunyai pelbagai pakej untuk kemampuan anda, untuk mengetahuinya silalah menempahnya sekarang. Antara harga pakej kami membuatkan anda ketawa kerana tidak percaya dan seumpama sekali belanja anak-anak muda sekarang menonton wayang dan popcorn.

 

p.p.s: Daripada anda membuang masa berjam-jam di forum atau di YM untuk menarik pelanggan, tidakkah anda suka jika anda boleh menghabiskan masa ini dengan anak-anak membawa mereka "bershopping" atau relax di depan tv sementara kami yang bertungkus lumus memasarkan produk atau perkhidmatan anda?

 

p.p.p.s: Teknik pemasaran yang saya gunakan adalah sungguh berkesan dan terbukti, jika anda sanggup bekerja keras dan mengimplementasikan apa yang diajarkan, anda akan berada di puncak dalam waktu yang singkat. Bayangkanlah laman ini yang baru ditubuhkan pada bulan April 2006, sudah mampu menarik lebih dari 3,000 orang sehari dan mempunyai kedudukan ranking tertinggi (Top 5) di Google.com dan Yahoo.com.

 

p.p.p.p.s: Pihak kami tidak terlibat dalam skim cepat kaya, HYIP, autosurf dan lain-lain lagi, jika ini pada fikiran anda, nyata sekali anda baru di internet. Kami benci ini SEMUA. Sila baca panduan lengkap mengenai perkara ini DI SINI (right-click untuk download report anda).


SyokKahwin.com

Spam Policy | Disclaimer & Usage Terms | Privacy Policy