This text is replaced by the Flash movie.

 

 

 

  Users Online
Adult Dating

 

 eXTReMe Tracker

wedding-favors-malaysia

 

gubahan hantaran, favors, ciptaan hantaran

 

Idea Gubahan Hantaran atau Wedding Favors

 

 GUBAHAN HANTARAN PERKAHWINAN

Gubahan hantaran memainkan peranan penting dalam persiapan perkahwinan. Di sini segala kreativiti pihak pengantin akan diuji kerana dulang-dulang hantaran akan ditontonkan kepada para tetamu yang hadir. Pelbagai bentuk hiasan dan kain renda digunakan untuk menghasilkan gubahan yang menarik. Ini semuannya bergantung kepada pengalaman dan kebijaksanaan kreativiti penggubahnya. Kini anda boleh belajar cara-cara gubahan hantaran melalui VCD dari kami. Anda boleh mendapatkan VCD tersebut di VCD Gubahan Hantaran. Pelbagai bentuk jenis gubahan boleh dipelajari seperti bunga dulang, pahar dari bunga stokin dan bunga dip.

TAWARAN ISTIMEWA BULAN INI!

DURIAN KAHWIN

Dapatkan CREATIVE wedding card. UNIQUE doorgift. on your SPECIAL day.
http://www.duriankahwin.com  

admindkc@gmail.com
+016-2149995 (Nurul)

 

INANI CRAFT & DESIGN

SACC Mall Tingkat 2, Shah Alam
Puan Ina 012-3556536
inanicraftdesign@yahoo.com
http://www.inanicraft.com

Kami menawarkan cenderahati kahwin moden buatan Malaysia. Harga serendah RM 1.50 seunit. Lebih daripada 200 jenis produk menjadi pilihan. 100% buatan Malaysia. 100% milik bumiputera. Cenderahati seramik hydrostone pertama di Malaysia sejak 1996.

 

A & A CHOCOLATE

+6017-342 4225 (Ain)

+6017-404 6781 (Apix)

http://a-achocolate.blogspot.com 

 

Anda boleh membuat tempahan untuk pelbagai majlis dan keraian. Apa sahaja yang memerlukan kami MEMANISKAN majlis anda, insyaallah, kami akan bantu untuk merealisasikan impian anda. Pelbagai pilihan coklat dan packaging yang menarik bersesuaian Tema dan yang pasti mesti mengikut Budget yang anda beri.

 

 

warismuda-picture-directory-chocolate-weddings
J'aime Moi Chocolat

B-13-3 Menara Alpha Condominium, Seksyen 2, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur
cikengineer@yahoo.com
http://warismuda.blogspot.com

+6019-213 1908

 

Selling home-based chocolates for wedding, special occasion/ event, ceremony or as a gift, provides basic chocolate making class, supply chocolate mould, boxes and lollychoc stick


 

SWEET N ROSY DOORGIFTS AND DECORATIONS

 016-617 8496/ 012-940 4333 (Marlisa)

Dapatkan cenderahati tetamu dengan harga promosi dari http://sweetnrosy-online.blogspot.com. Juga Gubahan Hantaran, Bunga Pahar, Bunga Renjis dari bunga stokin, organza dan bunga dip serta dekorasi menarik untuk Majlis perkahwinan, pertunangan, aqiqah, cukur jambul dan kelahiran. Pelanggan pertama akan mendapat diskaun sebanyak 25%. Cantik dan manis tentunya dari "Sweet n Rosy".

 

SIRIH CRAFT

http://sirihcraft.blogspot.com

Pn. Ila di 012-646 5924 @ 03-6021 5477

Gubahan/Jualan/Sewaan- Cenderahati, Hantaran, Bunga Pahar/Dulang Dip

 

Buahtangan tetamu di hari bahagia (Cupcakes) dari http://moonsweetgarden.blogspot.com/

Talian Hotline Moon Sweet Garden: +6017-278 7892

 

Dulang dan gubahan hantaran oleh

ZIERA BEAUTY AND BRIDAL

012- 229 0985 (Ziera), 012-208 7775 (Faisal)

http://perkahwinanrajasehari.blogspot.com

 

 

Dari tinjauan team Syokkahwin.com, kami mendapati hasil kreativiti dalam menghasilkan gubahan hantaran semakin tinggi kualitinya. Habis coklat, kasut dan barangan kemas dihiaskan. Hasil kerja tangan yang penuh teliti dan unik selalu dijadikan sebagai ukuran. Antara gubahan hantaran yang kini mendapat tempat di hati bakal-bakal penganti adalah dari hasil kreatif Siti Hajar (Staja) dan juga Eleena Lamat.

 

 

MYFAVOR

Hasil Myfavor di http://myfavor.blog.com/

Siti Arif Hayati Mohamad. Telefon: 012-954 3250

 

 

 

Impian Pengantin - Hadiah/saguhati perkahwinan untuk tetamu. BELI SECARA ONLINE!

Staja: 012-9082421 http://staja9.fotopages.com


Di Air Hitam, Johor pula, terdapat sebuah supermarket borong di mana anda boleh mendapatkan barangan untuk gubahan hantaran dan juga hadiah kepada para tetamu pada kadar yang agak sesuai dengan "budget" anda. Untuk maklumat lanjut, sila ke laman fotopages, HomeDeco.

 

Jika anda berminat tetapi mempunyai masa yang suntuk, anda juga boleh membeli gubahan hantaran anda secara online di Kahwin.net. Canggihkan! Selain itu ada di antara kita yang amat meminati butterflies atau rama-rama sebagai hiasan sama ada pada flowergirls, di kanopi dan juga sekeliling rumah. Siapa lagi yang pakar dalam ini jika tidak Sue Aini

 

 

Sewa Kotak Hantaran Emas @ 4Weddingku

 

Gubahan and Dulang Hantaran @ Eliza Elies

 

Gubahan and Dulang Hantaran @ Eliza Elies

 

Untuk idea-idea gubahan hantaran perkahwinan yang lebih menarik, sila ke galleri gubahan hantaran perkahwinan Syokkahwin.com.  Bagi idea hadiah tetamu Barat dan Malaysia, sila ke ruangan wedding favors kami.

 

 BENGKEL KELAS GUBAHAN HANTARAN, BUNGA DIP, SABUN & STOKIN

Banyak yang bertanya dengan saya di mana untuk mendapatkan pelajaran kelas GUBAHAN HANTARAN. Pihak kami akan memaparkan tarikh, masa dan tempat kelas GUBAHAN di laman ini. Tunggu. Jika anda mempunyai rakan-rakan yang ramai (lebih dari 10 orang) yang ingin belajar, hanya emailkan permintaan anda kepada kami di sales@syokkahwin.com. Kami akan cuba mendapatkan seorang pakar untuk memenuhi permintaan anda. Berikut adalah bengkel yang akan datang.

 

 - BENGKEL GUBAHAN KINI DITUTUP-

Untuk belajar mengenai Gubahan Hantaran di rumah anda SENDIRI sila ke SINI

 

Sila daftarkan diri anda untuk mendapatkan maklumat terkini. PERCUMA hadiah misteri.

 DIREKTORI PENGGUBAH HANTARAN

 

 • Anggunkraf - Sila saksikan bermacam bentuk hadiah dari rama-rama dan sebagainya. Adunan kreatif!

 • Bliss Treasures - Online wedding gift supplies. Management Office No.9 Jalan Sutera 2, Taman Jalil Sutera, Bandar Bukit Jalil, 57000, Kuala Lumpur. Tel.: +6-016-2282 903

Gubahan Oleh CantiqueManis.com

 • Cantiquemanis.com menyediakan perkhidmatan secara online untuk gubahan hantaran perkahwinan, bunga telur, bunga dulang dan cenderahati perkahwinan.Hubungi rosie di rosie@cantiquemanis.com atau 017-330 8835. Lokasi Ampang. http://www.cantiquemanis.com.

 • Cenderahati Perkahwinan - Memorable Craft - Menyediakan pelbagai koleksi cenderahati perkahwinan dan kad kahwin pada harga berpatutan. Dapatkan segera! Layari www.memorablecraft.com. Dapatkan kipas kayu cendana, kotak mengkuang, bakul buluh, bunga sabun wangi, seramik, dll. Macam-macam ada.

Koleksi ChempakaIndah Gift Shop

http://chempakaindah.blogspot.com/

012-9238490 (Chempaka)

 • ChempakaIndah - Dapatkan Koleksi Cenderahati menarik daripada Chempaka Indah Gift Shop pada harga yang berpatutan. Antaranya bakul buluh, bakul mengkuang, decorated towel, decorated candle, decorated glass dan pelbagai lagi. Sila hubungi Siti Zubaidah (nickname chempaka) di 012-9238490 atau chempakaindah@gmail.com. Sila layari http://chempakaindah.blogspot.com

 • Galeri Perkahwinan Pesona Kasih - Pakej-pakej menarik sedang menanti anda. Antara pakej yang disediakan ialah Pakej Kanopi, Pakej Katering, Pakej Gubahan Hantaran, Pakej Andaman, Pakej Pelamin, Pakej Kad Jemputan, Pakej Hiasan dll. Semuanya ini dengan harga yang menarik dan kami menjaminkan kepuasan pelanggan. Azian 012-9367060 atau email azian09@email.com.

 • Djariartz - Gubahan hantaran dan pelbagai saguhati untuk tetamu.

 • Eliza Elies Wedding Item for rental & door gift. Prices are so reasonable & good in quality! Danau Mas, Seksyen 7, Shah Alam elizaelies@hotmail.com, 016-375 8096.

 • Engku Gubahan hantaran kreatif Engku.

 • 4weddingku - 4weddingku is all about pertunangan,  pernikahan, perkahwinan 4 ur wedding bliss.

 • Garden of Galleria - Songket, Thai Silk, Bunga Dulang, Bunga Pahar, Souvenirs. Nisa, 012-2106774.

 • Gubahanku http://gubahanku.fotopages.com/ Syila Azura. Email: syila_azura@hotmail.com

 

 

HANIN CRAFTS AND GIFTS

http://haninn75.fotopages.com

 • Hanin Crafts and Gifts Layari http://haninn75.fotopages.com untuk koleksi menarik hadiah jemputan perkahwinan. NEW! Muat turun Koleksi Hanin Crafts and Gifts - Klik sini.

 • Home Deco Mark - HOME DECO MARK Ayer Hitam, Lot 3519, Jalan Batu Pahat, Taman Ayer Hitam, 86100 Ayer Hitam, Johor.

 • Impian Pengantin - Hadiah/saguhati perkahwinan untuk tetamu. BELI SECARA ONLINE! Staja: 012-9082421.Alamat Web http://staja9.fotopages.com. Bersedia mengambil tempahan di serata Malaysia.

 • Inani Crafts and Designs - Batu 8, Meru, Klang, Selangor. 03-2292 4404

 • Intai Wedding Creations - Berbagai Gubahan Hantaran Baru -Simple dan menarik termasuk Sireh & Manisan. INTAI - Wedding Creations juga menyediakan idea2 cenderahati untuk tetamu berbagai Majlis & Corporate Gifts". Hubungi Kak Maz-017-3401889./intaimaz@yahoo.com

 • Kahwin.net - Pelbagai gubahan hantaran dan hadiah perkahwinan untuk para tetamu. Beli secara online.

 • KahwinKahwin.com - Kad Undangan & Aksesori Perkahwinan Moden Kontemporari. Dapatkan KEBEBASAN untuk stationery perkahwinan anda. KEBEBASAN memilih warna. KEBEBASAN memilih harga mengikut idea perkahwinan anda. kahwinkahwin@yahoo.com. Laman web: www.kahwinkahwin.com

 • Kraf Bonda - 15-0-03, Jalan 5/112a, Taman Bukit Angkasa, 59200 Kuala Lumpur. 012-654 5986 (Arli).

 • Kipas Kayu Cendana - Kerawang Resource, RM3.50 sebuah RM4.00 (dengan cetakan nama). 019-372 3545.

LYN'S WEDDING FAVORS

http://www.freewebs.com/lynsweddingfavor

Harga dari RM1.50 (satu)

 • Myfavor - Calling out to all to-be-married couples! Perhatian kepada bakal-bakal pengantin sekalian! Promosi wedding favor yang lain daripada yang lain pada harga yang dijamin murah! Marilah melawat kami di http://myfavor.blog.com/ .Tetamu anda pasti teruja menerima wedding favor kami! Emel: myfavor.blog@gmail.com.
  Nama : Siti Arif Hayati Mohamad. Telefon: 012-954 3250

   

Corsage dan Gubahan Hantaran oleh Najibah Shamsuddin

016-6771405, http://amethyst1810.fotopages.com

Koleksi Nuinmax

http://nuinmax.fotopages.com

Noriza: 012-7256070 / 017-3033971

 

Koleksi hadiah saguhati tetamu dari Impian Pengantin

Jurugambar Kahwin AriffThani

 

Advertising Info

 

Rawatan Facials dari RM35 sahaja!

 

butterfly bunga hantaran, bunga dip, rama-rama

Gubahan Rama-rama dari Gubahanku

 

 

 

 

 Copyrights Reserved 2006 SyokKahwin.com